Air Liquide gas

Stålmännen i Karlskrona AB är gasagent för Air Liquide Gas AB i Kristianstad och lagerhåller ett komplett sortiment av hyrflaskor på industrigaser, högrena gaser och livsmedelsgaser. Vi säljer även 5-liters och 11-liters köpflaskor.

Air Liquide i Sverige
Air Liquide Gas AB är medlem i Air Liquide-gruppen, som med sina bolag i 80 länder inte bara är en av världens största industrigaskoncerner, utan även är ledande när det gäller utveckling av gaser, utrustning och tillämpningar.

ALTOP – klar att svetsa på 15 sekunder
ALTOP har inbyggd innehållsmätare, så du slipper returnera halvfyllda flaskor och du har full koll på innehållsmängden under ditt arbete. Reduktionsventilen är också inbyggd, som du alltså själv inte behöver underhålla. Den smarta on – off - spaken tillsammans med snabbkopplingen gör att du snabbt är igång med att svetsa. ALTOP kan fås med oxygen, acetylen, argon, blandgas samt formiergas.

EXELTOP-uppföljaren till Altop
EXELTOP är utrustad med en ny och avancerad inbyggd tvåstegsregulator som ger dig ett stabilt gasflöde och snabb och säker anslutning varje gång. EXELTOP har dessutom en användarvänlig och ergonomisk design, on/off-spak och graderat vred.

SMARTOP – en snabb och säker lösning

SMARTOP är till dig, som önskar att använda en separat regulator.
SMARTOP har precis som ALTOP en on – off - spak och är dessutom utrustad med restgasventil samt flödesbegränsare samt visar konstant innehållet i flaskan.
SMARTOP kan fås med de flesta industrigaser.

ALbee  5-liters & 11-liters köpflaskor med inbyggd regulator

Minivariant av ALTOP, som kan användas till många olika svetsjobb.
Fördelen med dessa flaskor är att den är helt hyresfri, smidig att ta med sig och att det sitter en fast monterad regulator som kontrolleras vid varje fyllning.
ALbee finns med Oxygen, Acetylen, Argon, Argonmix och Nitrogen.

Stålmännen i Karlskrona AB