Om oss

Stålmännen i Karlskrona AB är ett bearbetnings företag som även erbjuder svetsning och försäljning av material. Vi är 7 anställda och omsätter cirka 10 milj. kr/år.Stålmännen har kompetens och vana att bearbeta material som stål, gjutgods, aluminium, rostfritt och plaster och vi producerar små och stora detaljer i fleroperationsmaskiner. Stålmännen jobbar med svetsning, svarvning, bearbetning, fräsning, mätning och beräkningar.
Vi är även gasagent för Air Liquide Gas AB och lagerhåller ett komplett sortiment av hyrflaskor på industrigaser, högrena gaser och livsmedelsgaser.
Vi säljer också 5-liters och 11-liters köpflaskor.

På Stålmännen är vi vana vid att arbeta i hård konkurrens vilket ställer stora krav på oss att ligga i framkant när det gäller att finna nya och effektiva produktionsmetoder – utan att tumma på kostnadseffektivitet, kvalitet och leveranssäkerhet. Det klarar vi genom våra engagerande och kompetenta medarbetare. Vi jobbar alltid med korta ledtider, hög flexibilitet och bästa service. När det ställs höga krav på noggrannhet kan vi klara toleranser utöver det vanliga.

Vi har en hög investeringsgrad i vår maskinpark och håller oss ständigt uppdaterade när det gäller våra maskinleverantörers senaste teknikutveckling.

Stålmännen är ISO-certifierade enligt
ISO 9001:2015, ISO 14001:2015

Stålmännens målsättning är bli en av Sveriges ledande tillverkare av bearbetade kortserier, funktionsmodeller, designmodeller och formar. Våra kunder finns i huvudsak inom automotive-, telecom- och verkstadsindustri.

Vårt mål är långsiktiga relationer med våra kunder och att verksamheten ska bedrivas med en uttalad vilja att uppfylla kundernas krav och förväntningar på kvalitet.

Genom samtliga medarbetares engagemang uppnår vi uppställda mål och visioner.

Stålmännen i Karlskrona AB